Optredens

De Fryske Quadrille treedt op uitnodiging in binnen- en buitenland op. Elk optreden wordt door de mensen van De Fryske Quadrille als zeer bijzonder ervaren. Ieder optreden is anders, spannend en uniek.

2016 was een druk jaar voor De Fryske Quadrille. Het jaar begon met de optredens tijdens de Friesian Proms in Leeuwarden, gevolgd door een optreden tijdens de paardendagen bij Garijp en de fokdag in Blauwhuis. In september mochten we tweemaal optreden tijdens de polowedstrijden in Rijs. In oktober gaven wij een show op het Museumplein in Amsterdam, waar voor het eerst polowedstrijden werden gehouden. Een uniek evenement met veel cultuur om ons heen.

Voor de zomer van 2017 stonden mooie optredens op het programma. Er werd flink getraind voor deelneming aan een grote quadrille met zestig Friese paarden tijdens het officiële openingsfeest van het CHIO in Aken. Daarnaast waren we uitgenodigd voor nog drie andere optredens in eigen land.

2018 stond, naast een privé optreden, voor de meeste leden van De Fryske Quadrille in het teken van theaterspektakel De Stormruiter. Voor 2019 staan er verschillende optredens tijdens De Fri(e)sian Proms, Hengstenkeuring en een optreden in Sint Nicolaasga op het programma.

Helaas zijn in 2020 de evenementen, vanwege de coronacrisis afgelast.